keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vähän valmistunutta..

Nonniin. Innolla taas aloitin blogin ja huomasin taas kuinka "vaikeeta" tää päivittäminen on. Aika kuluu aikas tehokkaasti töissä, joten sanonta todellakin pitää paikkansa, että työt haittaa harrastusta. 

Kuitenkin oon kyllä saanut jotakin ommeltua ja tässä tulee muutama valmistunut. 


Ensiksi vaatesetti pienelle tyttöselle nimiäislahjaksi. Koko on 62 kummassakin ja kaavat on ottobresta. Itse lisäsin nappilistan paidan olalle. Paidassa kankaana on käsityömessuilta ostettu muruneulos ja housuissa ihan tavan velouri. Kokolappuja vielä lisäilen kun ei tule omaan käyttöön. :)

Seuraavaksi isompi lapsukaiseni sai kaksi paitaa. Ensimmäinen on ihan tavallinen pusero, johonka lisäsin tuon "reiän". Kummankin kaavat on ottobresta yllättäen. Alempi on itse kuositeltu tavallisesta puserosta. Toi alaosa on laskostettu vyötärökaitaleeseen, joka ei taida kuvassa näkyä. Kankaat on tilattu aikoinaan Saksasta Lieblingstückelta.

Nyt jatkan tekemistä ja pyrin myös kuvaamaan jo valmistuneet. Tätä päivittämistä hidastaa myös se, että meidän "pöytäkoneen" netti ei toimi, joten kännykällä tulee enimmikseen netissä pyörittyä.

Ja tässä kirjotellessa kuuntelen lapsien juttelua. Pienempi tyttäreni (3v.) tokasi isommalle, että mulla on tissit. Ne kasvoi äskön. Onko sulla tissit? Tähän onkin hyvä lopettaa tältä kertaa. Voi olla, että tänään saattaa lisääkin tulla, mutten lupaa mitään. :)


2 kommenttia: